Lezingen en workshops

 

Lezingen

Dieten of eten?!
Tegenwoordig zijn heel veel mensen bezig met vragen rondom gezondheid. Hoe houd ik mijn lichaam gezond? Misschien moet ik wat afvallen, maar hoe?  Welke adviezen over voeding zijn nou eigenlijk waar?
Wil jij in je kerk of gemeente ook eens een heel praktisch, maar ook heel actueel en nuttig thema bespreekbaar maken, dan kom ik graag naar jullie toe.
Op een ontspannen, interactieve manier zal ik bespreken wat een gezonde eet- en leefstijl is en welke mythen rondom eten waar zijn en welke niet.
Ook komt aan bod hoe we om kunnen gaan met dingen als uiterlijk en gezondheid in een maatschappij die streeft naar perfectie.
Lijkt dit je wel wat voor in jouw kerk? Neem dan eens contact met mij op!
 

40+ gezond door de overgang!
Als je 40+ bent, kan je hormoonhuishouding flink uit balans zijn. Hierbij kunnen allerlei klachten ontstaan, zoals opvliegers en gewichtstoename.
Met het programma Gezond door de overgang geef ik nieuwe inzichten en praktische voedingsadviezen om weer in balans te komen.

Houd voor beide lezingen de site in de gaten wanneer ik bij jou in de buurt ben.
Wil je dat ik kom spreken op jouw locatie?  Neem contact met mij op!
 

Workshops

Ik eet (me) gelukkig! 
Emotie-eten is een veel voorkomend probleem bij voornamelijk vrouwen. Eten als oplossing voor nare gevoelens als boosheid, verdriet of frustratie. Door middel van praktische voorbeelden, illustraties en opdrachtjes wordt duidelijk wat onderliggende gedachten- en gedragspatronen zijn waardoor er vaak geen beheersing is over eten. Voor een meer persoonlijke en veilige sfeer wordt deze workshop in kleine groep (max 8) gehouden. Kijk hier voor mee informatie over data en locaties  
aanmelden

40+ gezond door de overgang!
Als je 40+ bent kan je hormoonbalans ver te zoeken zijn. Daarbij kunnen allerlei klachten, waaronder gewichtstoename, ontstaan. 
Met het programma Gezond door de overgang geef ik je nieuwe inzichten en praktische voedingsadviezen om weer in balans te komen. Om het wat persoonlijker te maken wordt de worshop in een kleine groep gegeven en is inclusief een hand-out en gezonde hapjes&drankjes.
aanmelden

Lijkt het je leuk om een van deze workshops bij jou thuis te organiseren? Nodig dan min 4 en max 7 andere vrouwen uit en ik kom naar jullie toe! Als gastvrouw krijg je de workshop gratis en krijg je een leuke attentie! 
Neem voor meer informatie contact met mij op.