Welkom bij Food for Life!

 

Voor wie?
Worstel jij met je gewicht en weet je inmiddels dat alle diëten niet werken? Merk je dat je gaat eten op het moment dat je moe, verdrietig, boos, of juist heel blij bent? Spelen je gewicht en eten een grotere rol in je leven dan je zou willen? Of vind je dat het nu tijd is voor een verandering naar een gezonde eet- en leefstijf, maar heb je geen idee hoe? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Hoe?
Ik wil graag met je werken aan een blijvend gezond gewicht dat bij jou past. Ik geloof niet in crash dieten waarmee je in korte tijd veel gewicht kunt verliezen. Shakes of repen waarmee afvallen makkelijker zou moeten gaan, zal ik jou niet aanbevelen! Je mag gaan leren wat een normaal eetpatroon is waarmee je alle benodigde voedingstoffen binnen krijgt en je toch ook kunt genieten van lekker eten.

Hoop!
Is het herkenbaar dat je soms zo bezig kunt zijn met je gewicht of met (niet) eten, dat je het gevoel hebt dat het je hele dag in beslag neemt? Dan mag je weten dat er hoop is! Eten hoeft niet meer de baas over jou te zijn. Er is werkelijke vrijheid mogelijk! Om dat te bereiken weet ik, als christen, dat Gods hulp hierbij onmisbaar is. Samen met God die weg gaan, daar wil ik je graag bij ondersteunen.