Werkwijze

Praktisch, doelgericht en effectief
Is je agenda te vol of vind je de drempel te hoog om persoonlijk naar een voedingscoach te gaan?
Dan is mijn keuze voor online begeleiding voor jou de oplossing! Je kunt morgen al beginnen. Je ontvangt een eetdagboek, dat je 3 dagen bijhoudt. Aan de hand van een uitgebreide intake krijg ik een goed beeld van je huidige eet- een leefstijl en kan ik een persoonlijk plan voor je samenstellen.

6 of 8 weken begeleiding
Door middel van een 8-StappenPlan ga je je eetpatroon heel geleidelijk aanpassen. Bij elke stap leg je de focus op een ander aspect van je voeding en leefwijze. Voortaan geen producten meer die 'light' zijn, 'met extra vezels' of verrijkt met vitamines'. Je kiest voor pure, volwaardige producten die je verzadigen en je alle voedingstoffen leveren. Omdat deze methode heel geleidelijk gaat, zullen je eetgewoonten blijvend veranderen. Bij deze methode horen weekmenu's, waarmee je de stappen in praktijk kunt gaan brengen.
Wekelijks bespreken we waar jij tegenaan loopt, zoals je valkuilen en je verleidingen. Ik geef je advies en tips om weer gemotiveerd verder te gaan. Deze coaching doe ik bij mij in de praktijk of via skype. Telefonisch of per mail is ook een optie. Je mag zelf bepalen welke vorm jij het fijnst vindt. 
 

Vrijheid
Misschien heb jij het gevoel dat eten een grotere rol in je leven speelt dan je zou willen en dat je samen met God aan de slag wil gaan met je verkeerde eetgewoonten. In dat geval wil ik je wijzen op de workshop die ik geef over dit onderwerp. Kijk voor meer informatie bij lezingen en workshops

Eenmalig online advies
Bij een eenmalig online voedingsadvies ontvang je, op basis van de intake en je ingevulde eetdagboek, een uitgebreide analyse. Op basis daarvan maak ik een volledig eet- en leeftstijlplan met adviezen, tips en doelen op het gebied van voeding en bewegen. Daar kun je zeker zelf mee aan de slag gaan!